Skip to content

 Валентин Пантев

Loading...

www.pantev.net

pantev.net
Increase font size  Decrease font size  Default font size 
You are here:    HOME

Вход


Lost Password?
OS: Linux z
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.0.38-MariaDB
Time: 20:09
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Visitors: 739865

DigitalClock

БРОЯЧ

1Online:
156,486Visitors:
37Visitors today:
46Visitors yesterday:
30.74Visitors per day: Ø
267,774Page views:
54Page views today:
52Page views yesterday:
52.61Page views per day: Ø
1.71Page views per visitor: Ø
39Page views this page:
5Your own page views:
0%JavaScript enabled:
max.
23Max. online:
2017-04-22, 19:10:41at (date):
400Max. visitors per day:
2018-04-14at (date):
1,407Max. page views per day:
2018-11-13at (date):
 
© 2006 mob-i-co
Xtreme Enduro Sevlievo 2019 Print
Tuesday, 02 April 2019
Sevlievo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

On-Line записване и подадени заявки до сега от ТУК

 

Допълнителен правилник

Стартов списък

Навигация

X-Cros

Крайно класиране

Здравейте състезатели, приятели и фенове на ендуро спорта !
Ние от Мотоциклетен спортен клуб „Ендуро Севлиево“ сме изключително щастливи, отново да ви приемем на наша територия, като домакини на първия кръг от БГ-Х ендуро шампионата на България за 2019г.

Както и миналата година, център на събитието ще бъде Мотополигон „Горна Росица“ – включващ всичките си удобства за организиране на мотоциклетни мероприятия. На разположение ще бъдат всички екстри които предлага мотополигона ( охраняем паркинг, закрит парк за мотоциклети , кетъринг, санитарни възли, клетки за водоструйки)

 

Тази година направихме някой подобрения по ендуро крос трасето, като включихме няколко нови и интересни елемента. Тези от вас които се състезаваха през миналата година, изказаха своето задоволство от комбинацията мотокрос, крос кънтри и ендуро крос, като се надяваме тази година да бъдем поне едно ниво нагоре !

Старта на навигацията, както и миналата година ще бъде с част от мотокрос трасето и неговите елементи от скокове, стръмни изкачвания и спускания, като след напускане на трасето, ще стартирате навигацията по трака на своите GPS устройства.

Траковете ще бъдат разположенини в предбалкана, южно от мотополигона , в комбинация от много интересни нови участъци, в които думата издържливост, ще звучи в пълна сила.
По отношение избора на гуми и дългосрочната прогноза с очаквания на валежи през следващите седмици, препоръчваме да помислите и за варианти с грайвер за кални условия.

Регламента на състезанието, записване за участие, стартови номера, новини и подробности очаквайте в близките дни.

Всички подробности, новости и изменения, касаещи целия шампионат, който е част от Българска федерация по мотоциклетизъм , ще бъдат обявени до няколко дни на официалния сайт на шампионата, www.bgx.bg

Кетъринка който се хареса на всички през миналата година, отново ще се грижи за вашите кулинарни изисквания и надяваме се , отново ще бъдете така доволни.

Предвидили сме, няколко специални изненади като се надяваме да зарадват всички вас, състезатели и публика, но за това по-късно

По отношение местата за настаняване, може да се възползвате от множеството сайтове за такива услуги като booking trivago и т.н. в които са включени всички възможности за настаняване в района, като хотели, къщи за гости и апартаменти.

Специални благодарности на всички наши спонсори, за оказаната финансова, материална и морална подкрепа.


За въпроси свързани със самото състезание, сме на ваше разположение. Може да следите за новини и интересни публикации на страницата на събитието https://www.facebook.com/XtremeEnduroSevlievo/

Очакваме ви !

Last Updated ( Sunday, 14 April 2019 )
 
< Prev   Next >